středa 11. prosince 2013

Kauza Řezník?! Jen dobře mířená reklama!!


zdroj: youtube.com

Vysvětlovat Vám kauzu raper Řezník vs. Český Slavík Mattoni nemusíme, protože o tom slyšíte každý den. Ve zkratce: Řezník měl dle hlasování zvítězit v kategorii "Hvězda internetu", pořadatelská agentura Slavíka ho však vyškrtla, protože má vulgární texty, kterými pobuřuje své fanoušky (většinou 13-20 let staré) a pomocí kterých nabádá své fanoušky k násilí, znásilňování, apod.




Dobře mířená reklama!
Když Řezníka vyřadili, tvrdý raper, který dle svých textů všechny zabíjí, znásilňuje a pomočuje, si začal vylívat srdíčko a rozplakal se na všechny strany. Toho se prvně chytli zpěváci Matěj Ruppert a Tomáš Klus, kteří veřejně prohlásili, že od této protekční ankety (Českého Slavíka) odstupují. Vybuchla velká mediální bomba a český showbusiness se rozdělil na dvě strany, kdy najednou, když vycítili mediální zájem, měli všichni co k tomuto tématu říci. Řekněme, že není jediné médium (které něco znamená), aby o této klauniádě nenapsalo. Nikdo si však neuvědomuje, že tím, že o tom stále píšou, vlastně Řezníka posilňují a podporují. Vždyť tento kontroverzní raper je v tuto již chvíli známější jak "Goťák", nebo naše česká ikona Džambulka!




A dost!
Řezníku, tobě vzkazujeme ať už se smíříš s tím, že to takhle dopadlo! Stejně čas nevrátíš a nic nevyřešíš! A svoboda slova? OK! Ale tvé texty jsou pro českou společnost, která už tak žije ve velmi negativním světle (díky politické situaci, nezaměstnanosti, nenávisti mezi sebou, závisti..) zatím silným oříškem! Počkej pár let, pak se možná dočkáš! Eminem se také dočkal a nikomu nevadí, že rapuje vlastně o podobných tématech jako ty... A ještě jedna poznámka. Sundej už tu masku, aťsi všichni pořád nemyslíme, že se za své názory bojíš! Vždyť jsi tvrdý chlap.. tedy alespoň se tak vyjadřuješ a ukazuješ.