středa 11. prosince 2013

Cestující na letišti zažili skutečný vánoční zázrak. Dojal je k slzám!



Pokud jste dosud nevěřili na zázraky, toto video vás přesvědčí, že se skutečně dějí. I když nejsou nadpřirozené, umí nesmírně potěšit. Zejména před Vánocemi. Kanadská letecká společnost WestJet připravila pro své cestující obrovské překvapení. Lidé jednoho letu nevěřili vlastním očím.




Pracovníci WestJet umístili do odletové haly interaktivního Santa Clause, kterému každý z cestujících prozradil, co by chtěl pod stromeček. Pokládali to za "kratochvíli" pro děti a letištní atrakci. Ani ve snu by je nenapadlo, že jejich sny se stanou skutečností.

Zatímco zákazníci letěli z Toronta do města Hamilton, pracovníci společnosti nakoupili dárky, které si cestující přáli před Santa Clausem. Sehnali všechny hračky, elektroniku, oblečení a dokonce i poukaz na dovolenou. Zabalili je do dárkového papíru a na každou krabici dali jméno budoucího majitele.




Když cestující čekali v příletové hale na svá zavazadla, rozezněla se hudba a po pásu přišly dárky. Zůstaly na ně šokovaně hledět, dokud nepochopili, že jsou skutečně pro ně. Někteří se dojetím rozplakali. Pak přišel Santa Claus a všechno jim vysvětlil. Obdaroval jejich dárky a popřál veselé svátky.

Celý průběh vánočního zázraku zaznamenaly kamery a video už stihlo obletět svět. "Letos jsme chtěli vytvořit kampaň, jaká tu ještě nikdy nebyla," prozradil mluvčí společnosti WestJet Richard Bartrem. A podařilo se jim to. Video je hitem na celém internetu.