sobota 23. listopadu 2013

Poženou lidé FTV Primu před soud?!


Zdroj: FTV Prima

Včera po večerním duelu Vladka Dobrovodského s Lucií Šárovcovou, kdy Vladko duel vyhrál, se stala nečekaná a velmi tyranizující událost! Místo oslavy vítězství se Vladko dočkal veřejného ponížení před deseti, možná sta tisíci diváky.

Štáb VyVolených vyzval všechny soutěžící, aby se pohodlně usadili u televizní obrazovky a pustil soutěžícím několik jednotlivých hádek šikovně sestříhaných do jednoho videa, kdy byl Vladko vytočen Reginou a zrovna se s ní hlučně hádal. Zřejmě štáb však zapomněl, že Reginu naverboval do vily právě za účelem psychického provokování Vladka, jak však bylo také veřejně prozrazeno a po shlédnutí sestřihaného videa přišel dopis, kdy Prima poslala Vladka tzv. na samotku a všem zakázala komunikaci s ním!



To však není jediným psychickým nátlakem od FTV Prima na Vladka během jeho pobytu ve vile! Záměrně štáb posílal do vily jednotlivě ex soutěžící, kteří se s Vladkem nemohli vystát (Thomas Castello, Josef Vosmík a další...). Štáb této reality show zřejmě, dle svého jednání, chce Vladkovi Dobrovodskému jeho psychický stav ještě zhoršit a možná jej dostat svým jednáním dokonce do psychiatrické léčebny.

Vypadá to, že si však Prima tímto jednáním nadělala poměrně hodně nepřátel i mezi nefanoušky Vladka. Inu, podívejte se na pár komentářů vytažených právě z fanouškovské stránky VyVolených:







Kromě tisíců komentářů od diváků, kterým se již psychické týrání soutěžících ze strany štábu nelíbí, vznikla také petice pro "Osvobození Vlada!", což už i tento krok zavádí k tomu, že zřejmě štáb reality show se dopustil jednání, které tzv. zavání průserem! Petici naleznete na TÉTO ADRESE

Dále také vzniklo velmi zajímavé video, kde je znázorněno rozhořčení diváků této již zřejmě "zkrachovalé" show:


Vypadá to, že FTV Prima a štáb VyVolených již zcela zapomněli na desetimiliónové pokuty, které v minulosti od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání právě za vysílané záběry způsobilé ohrozit fyzický, psychický i morální vývoj dětí, protože byly charakteristické řadou manipulativních praktik, agresí, verbální vulgaritou, jednáním pod vlivem alkoholu, uměle a samoúčelně exponovanou sexualitou, obdrželi! (viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Vyvolen%C3%AD#Kontroverze_a_pokuty)




Štáb reality show se tedy může modlit, aby se lidé nespojili a nehnali jej hromadně a společně k soudu i s peticí v rukou a dalšími důkazy o psychickém manipulování se soutěžícími, schválně vyvolávané agresi (např. Thomas, Regina,...), schválně vyvolávané verbální vulgarity, atd.. Je na pováženou každého z nás, zda se Prima nepohybuje již za hranou zákona...