neděle 24. listopadu 2013

Český slavík 2013 - Vondráčková ukázala prso, Čtvrtníček se pochlubil se svým zadkem, Slavíka dostal také revival a sex v přímém přenosu


FOTO: Blesk - Pavel Machan, Zbyněk Pecák
Včera probíhal prestižní hudební svátek "Český Slavík 2013". Každým rokem to však vypadá, že tahle zřejmě protekční "show", která se, jako každý rok, vysílá živě ze Státní Opery, nesehnala potřebný obnos peněz na realizaci.

Jinak si nedokážeme vysvětlit, proč organizátoři najali nějakou zřejmě amatérskou zvukařskou společnost, které během přímého přenosu vypadl několikrát zvuk. Jan Kraus, co by moderátor tohoto velkolepého večera, umí bavit, ale také šokovat. Když pomineme, že si na pódium dotáhl huso-kachny a sele, dokonce se sexuchtivý Kraus neudržel a skočil v přímém přenosu na lásku svého života Ivanu Chýlkovou. Celá udýchaná a bez náušnic se pak publikum omlouvala, že takhle to u nich doma chodí pořád.



Pokud každým rokem byla velice očekávaná kategorie "Zpěvačka roku", nyní bylo vše jinak! Nejočekávanější kategoríí bylo letos mužské pohlaví. A jak to dopadlo? O 47 hlasů zvítězil Karel Gott, který to opravdu nečekal, nad Tomášem Klusem.

Dalším nepochopitelným výsledkem bylo, když se "Skokanem roku" stal revival Abba stars, jehož frontman kapely, Dan Dobiáš, je zároveň manažer výborného zpěváka Marka Ztraceného. Stává se nám nepochopitelným, že Dobiáš se svou revivalovou skupinou obdržel Slavíka, ale výborný zpěvák Ztracený nikoliv. Že by nějaká ta protekce?

FOTO: Blesk - Pavel Machan, Zbyněk Pecák



V kategorii "Zpěvačka roku" získala první místo nečekaně Lucie Bílá, druhé místo Lucie Vondráčková, které když předával cenu Petr Čtvrtníček s holým zadkem, smála se tak, že neuhlídala své neposlušné ňadro, které se chtělo podívat na "český showbusiness" a třetí místo získala Aneta Langerová, které nebylo moc dobře, proto čekala celou dobu v zákulisí a po převzetí ceny jela ihned domů.

FOTO: Blesk - Pavel Machan, Zbyněk Pecák




Rekapitulace celkových výsledků:
Kategorie: Zpěvačka
1. místo Lucie Bílá
2. místo Lucie Vondráčková
3. místo Aneta Langerová
Slavíci bez hranic: Kapela No Name
Nejhranější píseň rádia Impuls: Tomáš Klus / Richard Krajčo - píseň Cesta
Kategorie: Skupiny
1. místo Kryštof
2. místo Kabát
3. místo Chinaski
Hvězda Internetu: rapper Machette
Skokan roku: Abba Stars
MTV Videoklip roku: Tomáš Klus / Richard Krajčo - píseň Cesta
Kategorie: Zpěvák
1. místo Karel Gott
2. místo Tomáš Klus
3. místo Richard Krajčo
Absolutní vítěz: Karel Gott