pátek 22. listopadu 2013

ŠOK: Prima zneužila Vladka Dobrovodského!



Že je Vladko Dobrovodský jediný tahoun čtvrté řady reality show VyVolení, kterou vysílá TV Prima, to je veřejným tajemstvím. Nyní se nejsledovanější tuzemská televize, právě díky této reality show, prozradila! TV Prima Vladka Dobrovodského pouze zneužila pro vysokou sledovanost!

Historicky první vítěz reality show VyVolení dostal od TV Prima nabídku na zúčastnění se jako soutěžící i ve čtvrté a zároveň poslední řady této zřejmě velmi takticky sestavené soutěže o 5 miliónů! Všichni věděli, že tento krok televize byl pouze z důvodu vysoké sledovanosti a toto se Primě povedlo! Nikdo však netušil co má TV Prima s Vladkem v úmyslu...



Když byla v úterý zúčtovaná milovnice psů Lucie Šárovcová, bylo na 90% jisté, že vyzve do tzv. duelu právě Vladka. Prima se tedy rozhodla, že do vily nasadí již dříve vyhozenou soutěžící, striptérku Reginu Holáskovou, aby mohla Vladka psychicky provokovat. 

Od úterý proběhlo spoustu negativních situací, nicméně dnes večer po duelu vše vyvrcholilo! 

Do duelu byl vyzván dle očekávání Vladko, který nad Lucii Šárovcovou vyhrál. Protože se štábu TV Prima nepodařil Vladkův plánovaný "pohřeb" ve vile, rozhodl se štáb zajít již příliš daleko!




Štáb vyzval všechny soutěžící, aby se pohodlně usadili u televizní obrazovky a pustil soutěžícím sestřihané záběry, kdy Regina Vladka vytočila... Je známo, že Vladko, z důvodu ne zrovna vzorového dětství, je hodně emoční a dokáže "vybuchnout" kvůli každé tzv. hlouposti (pozn. autora článku: Já bych Reginu mimochodem za její chování zřejmě zabila). 

Po shlédnutí sestříhaných záběrů, během kterých mimochodem nesoutěžící Regina psychicky deptala Vladka svými řečmi, přišel dopis, kdy Prima poslala Vladka tzv. na samotku a všem zakázala komunikaci s ním!

Je tedy již všem jasné, že Prima zneužila Vladka pouze pro svou sledovanost a nyní se ho snaží jakýmkoliv chováním, byť na hraně trestné činnosti, zbavit! 

Vážená Primo, nepřijde Vám toto psychické týrání ubohé? Uvědomujete si, že toto již zavání trestnou činností?

Autor: Petra Hradilková