pátek 15. listopadu 2013

Rytmus zemřel! Internetem se šířila falešná zpráva!




Rytmus (36) zemřel při autonehodě, takováto zpráva se objevila v úterý večer na sociální sítí a začala se šířit jako mor. Mnozí lidé této zprávě uvěřili a vymyšlenou informaci sdíleli dál.

Rytmus, oblíbený raper jak na Slovensku, tak v Čechách, podle některých včera zahynul při autonehodě. Alespoň to se snažil lidem namluvit neznámý podvodník, který dokonce zašel až tak daleko a vystavil fotografii z místa nehody s komentářem „Rytmus zemřel!!! Podívejte se na nehodu! R.I.P.!





Reakce fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Ti zaplnili Rytmusovi zeď na jeho facebookovém profilu spoustou komentářů. A samozřejmě sdíleli falešnou fotografii z místa nehody. Přestože víra v to, že jde o poplašnou zprávu a jejich miláček nezemřel, žila alespoň v koutku jejich duše, smutnila celá jeho fanouškovská základna.

Rytmus, který o celé záležitosti nic netušil, si v klidu natáčel novou desku ve studiu a dokonce poslal fotografii na svůj profil na Facebooku. „Nevím o tom a ani mi to velmi nezajímá,“ okomentoval paniku Rytmus.



Fanoušci tedy mohou být klidní, jejich idol pro ně v klidu natáčí novou desku se svojí kapelou Kontrafakt a žije spokojený život s Darou Rolins (40), se kterou nedávno oslavil dva roky vztahu. Rapper se stal jen další slavnou osobností, kterou chtěl někdo vidět mrtvou. Před ním již milovníci paniky "pochovali" Miroslava Donutila (62), Adrianu Sklenaříkovou (42) nebo zahraničního zpěváka Jona Bon Joviho (51).