pátek 15. listopadu 2013

Polykat sperma se vyplatí!!




Patříš ke skupině dívek, které směle přijímají nadílku spermií svého miláčka do pusinky a ochotně polykají? Dobrá zpráva pro tebe polykat se vyplatí, jaké výhody ti konzumace ejakulátu přináší?

Muži to milují
Každý muž touží po orálním sexu až do konce, chtějí nám nadělit to nejlepší ze sebe. Pohled jak polykáš jeho milostnou tekutinu je pro něho velice uspokojivý a připadá si tak neodolatelný samec.

Polykat či nepolykat?
Jak jen to udělat abych se svému příteli zavděčila, udělala mu radost, ale zároveň se z pachuti té zvláštní bílé tekutiny nepozvracela? Pokud je ti to opravdu odporné a máš určité předsudky, nenech se do toho nikdy nutit. Stejně tak je pro muže vzrušující, když se ti můžou vystříkat na prsíčka, nebo na zadeček.

Blahodárný vliv na organismus
Na druhou stranu pokud s tím nemáš problém, dělej to a dělej to často, pravidelné polykání ejakulátu ti totiž přináší určité výhody. Nejen že si uděláš u svého miláčka dobré oko, ale pravidelnou konzumací si zlepšíš zdraví a prodloužíš život.






Polykej a buď v pohodě
Newyorští vědci potvrdili spojitost mezi působením spermatu a antidepresiv na ženskou psychiku. Sperma podle nich obsahuje melanin a serotonin, tyto látky pozitivně ovlivňují duševní pohodu. Tedy, pokud pravidelně po kapkách užíváš tuto zázračnou tekutinu, má to stejný účinek jako bys zobala tabletky na dobrou náladu.

Stále mladá a krásná
Z dalších studií spermatu vědečtí pracovníci zjistili, že obsahuje také látku zvanou spermidin. Která prý omlazuje buňky a brání jejich stárnutí až o třicet procent. Koncentrace této látky se s přibývajícím věkem snižuje. Blahodárný vliv má na naši pleť. Tak holky neváhejme, dokud jsou naši miláčkové ještě mladí a výkonní hřebečci.

Bílý multivitamin
Navíc je to takový božský multivitaminek, obsahuje i další zdraví prospěšné látky jako je vápník, hořčík, zinek, sodík, kreatin, bílkoviny, cukry a rovněž vitamín C.

Buď trochu vyčůraná
Polykat neznamená zhltnout celou nadílku na jednou, ale musíš si umět poradit. Nejlépe při ejakulaci sperma nasávat do pusy spolknout něco málo a zbytek nenápadně zase vypouštět ven a pěkně ho roztírat po celém penisu a do okolí.

Kluci dělejte něco s tou chutí
Patřím mezi polykačky, ne že by to byl můj koníček, ale partner to má rád tak čas od času mu to dopřeju, však on mě taky krásně vylíže a neošklíbá se nad vůní-nevůní. Někdy se mi opravdu obrací žaludek na ruby, ale zatím jsem to pokaždé ustála a partner si ničeho nevšiml.

Lze ovlivnit chuť spermatu?
Jsou potraviny, které dávají spermatu onu „zvláštní“ chuť. Kterým by se tvůj miláček měl co nejvíce vyvarovat?
Česneku, po něm má ejakulát hořkou chuť, po červeném masu je zase sperma slanější. Chřest mu dává poněkud žluklou chuť. Častější konzumace rýže a obilovin mu dává takřka hnilobnou chuť. Přesto, že jsou to pochutiny velice zdravé, na chuti milostné tekutiny opravdu nepřidají.

Zabíječ požitku
Největším zabíječem požitku z orálního sexu je alkohol a kouření. Nejen že zapáchá z úst ale i z jeho spermatu. Na to už si dávám pozor a po pořádné prohýřené noci se už do orálního sexu nehrnu, on stejně naštěstí partner, dřív než k něčemu dojde, usne