středa 8. ledna 2014

Novinka: Jak si užít sex na dálku? Zkuste vibrující prádlo!



Virtuální sex nemusí být rozhodně ničím nudným. Vzrušení, zábava, zvýšené sebevědomí. Myslíte si, že internetová erotika je záležitostí jen pro mladé? Naopak! Tuto formu sexu začíná využívat stále více žen a mužů středního, i vyššího věku. Nyní můžete pomoci speciálního prádla svou milou rozvibrovat i na dálku. A potřebujete k tomu akorát Skype, webkameru a chytrý telefon, kde si stáhnete aplikaci pro dotykové prádlo.



Slavná firma na kondomy Durex vymyslela něco, čím můžeme uspokojit svého partnera / svou partnerku doslova „na míle daleko.“ Představila spodní prádlo nazvané Fundawear. Toto prádlo umožňuje vzájemné partnerské dotyky, i když jste s partnerem od sebe vzdáleni tisíce kilometrů. Na prádle jsou našity senzory, které reagují na program z telefonu a přesně kopírují pohyb prstů, zatím jen ale v určených bodech.



Durex toto prádlo testuje. Ve videu má dívka na sobě Fundawear podprsenku a kalhotky, on zase speciální boxerky. Přes internet lze pomocí smartphonů ovládat partnerovo prádlo, a to dokonce v reálném čase. V aplikaci si lze i vybrat partie, kterých se chce partner dotknout, nebo intenzita dotyku. Dívka z videa tvrdí, že si připadá, jako by na ni její přítel opravdu sahal.


Takže váš vztah na dálku bude zachráněn. A možná jednou i zjistíte, že partnera vedle sebe vůbec nepotřebujete. Chtěli byste zkusit toto vibrující spodní prádlo?