pátek 20. prosince 2013

Tomu se říká demokracie! Penzion, kde odmítli prezidenta Zemana, řeší policie!


Manželé Pallovi z penzionu Modřín. Odmítli prezidenta a mají potíže.   Foto: Jan Gazdík

Spolumajitelka penzionu Modřín ve Velké Úpě v Krkonoších Agnieszka Pallová byla v úterý dopoledne vyslechnuta na služebně trutnovské policie kvůli tomu, jak se v srpnu postavila k nabídce ve svém podniku obsloužit prezidenta republiky.

Paní Pallovou a jejího manžela oslovila tehdy radnice v Peci pod Sněžkou, aby připravili pohoštění pro Miloše Zemana a jeho doprovod, když delegace mířila při Svatovavřinecké pouti na Sněžku. Majitelé Modřínu to však odmítli! "Se Zemanem nesouhlasíme, netěšilo by nás to," uvedla tehdy paní Pallová.




Poté na webové stránce penzionu byla zveřejněna zmínka, že všichni příznivci pravice dostanou v podniku slevu dvacet procent. A právě kvůli tomu nyní paní Pallová čelí trestnímu oznámení a je vyšetřována kvůli paragrafu 356 trestního zákona o podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. Podle něj je trestní sazba za uvedený čin od půl roku do šesti let vězení.




Paní Pallová díky výslechu zná jméno člověka, který na ni oznámení podal. Policie ji však upozornila, že jej nemůže zveřejňovat. Co byste takovému člověku udělali?! Tomu se říká demokracie?!

VÍTEJTE V ČESKÉ REPUBLICE!!!!