pondělí 16. prosince 2013

Sexbombu Šimkovou z Talentu okradli!!


zdroj: archiv Lucie Šimková

Finalistku soutěže ČS má Talent,  Lucii Šimkovou, okradli o její stage s tyčí! Zatím to vypadá, že loupež byla cílená! Najala si zloděje závistivá konkurence?!

Lucie Šimková, která paradoxně nenáviděla ve škole šplh na tyči, je mistryní ČR v Pole dance. Pole dance, neboli tanec na tyči (okolo tyče) je moderní taneční disciplína, která spojuje hned několik prvků jako jsou - balet, akrobacie, gymnastika a dle nás i profi striptýz.  




Ve středu, 11.12.2013 Lucie Šimková vystupovala se svým vystoupením na křtu jedné módní návrhářky a protože ráda podporuje dobrou věc a nejspíš ráda ze sebe dělá charitu, vystupovala bez nároku na honorář. Večer přijela domů jako obvykle unavená. Kdo by taky nebyl, točit se celý večer kolem tyče a šplhat nahoru a dolů musí být zápřah. Nicméně bohužel svou stage nechala v zaparkovaném autě před domem.

zdroj: archiv Lucie Šimková | Lucka v akci! No řekněte, není kus?! 

Ráno jí čekalo velmi nemilé překvapení, když zjistila, že je auto vykradené a její profi stage s tyčí objednaná z Anglie, která stojí 24.000,- (u nás se nedá sehnat), byla pryč!

"Muselo to byt cílené, protože nic jiného mi nevzali. Autorádio bylo také netknuté," povzdechla si Lucie.

Nicméně ještě, že existují u nás v ČR i dobré duše! Její kamarádka pořádá veřejnou sbírku na to, aby Lucii mohla pomoci. Není se čemu divit - když Lucka vystupuje věčně zadarmo, těžko sežene 24.000,- z fleku na to, aby si mohla koupit novou stage, díky kterému vlastně vystupuje. Prozatím se do dnešního dne vybralo necelých 8.900,-. Chce-li i vy pomoci této sexy kočičce, podívejte se, jak můžete pomoci vy ZDE




My bychom Lucce chtěli popřát pevné nervy a doufáme, že díky tomuto článku nás Lucka pozve na námi dlouho vysněnou romantickou večeři při svíčkách.