čtvrtek 19. prosince 2013

Rapper Ektor zmlátil dívku v pražském klubu!!



Portál extra.cz přinesl exkluzivně velmi nehezkou zprávu! Rapper Ektor včera v pražském baru M1 brutálně napadl dívku, které čtrnáct dnů veřejně vyhrožoval, že ji zbije za to, že ho před dvěma týdny nechala kvůli nevhodnému chování vyhodit z baru KU v Rytířské ulici, kde pracuje jako provozní.




Šokovaná Tereza se z šíleného zážitku, který na místě řešila policie, nemůže vzpamatovat: „Kdykoli jsem ho od té doby potkala, vyhrožoval mi. Včera jsme se potkali na akci v klubu M1 a on za mnou celý večer chodil a pořád opakoval, ať jdu ven. Lidi okolo jen zírali,“ říká napadená portálu extra.cz.

Ektor, který má mimořádně kontroverzní pověst měl následně dívku několikrát udeřit do tváře, když procházel okolo ní, to však nebylo vše! „Prostě ji jakoby stáhnul za nohy ze sedačky a tahal ji po baru, celé to pak pokračovalo i venku a pak přijela policie,“ hovoří portálu extra.cz slečna S. N.




„Dostala jsem asi čtyři rány a to, jak mě vláčel po tom podniku, bylo hrozný,“ pokračuje Tereza, ukazuje podlitiny na rukou a říká, že zvažuje, že na rappera podá trestní oznámení.

Hlavní hrdina zaslal portálu extra.cz následující vyjádření, které je v přímém rozporu s kamerovým záznamem: 
„S touhle pražskou holkou známou hlavně tim, že dohazuje movitější klienty v pokročilém věku do pražských klubů, mam problém už delší dobu. První byl v klubu K.U, kde se mi následně za ni přišel omluvit majitel i s manažarem s tím, že holka je totálně mimo. Její včerejší chování bylo jen vyvrcholení její drzosti a snahy přiživit se na mym jménu nějkým veřejným konfliktem aby stoupla v žebříčku pražských zlatokopek. Tuto slečnu sem z klubu opravdu vyprovodil, ale k žádnému fyzickému násilí z mé strany nedošlo.“

Provozní baru, který ten večer nepracoval, ale byl na místě, nabízí svou verzi: "Byl tam problém mezi nimi, bohužel se jeho velká část odehrála v místě, kam blbě vidí kamery. Ektora jsme nakonec viděli a nepustili jej zpět, slečnu jsme drželi z jeho dosahu v prostoru dveří tak, aby k sobě nemohli do příjezdu policie.

Tuto verzi dokládá i nepříliš kvalitní kamerový záznam, na kterém rapper skutečně dívku vláčí, ale ochranka během incidentu zasáhne a dvojici oddělí.

zdroj: extra.cz