čtvrtek 12. prosince 2013

Oběti lidské krutosti: Jen 18+ a pro silné povahy!!



UPOZORŇUJEME ŽE TENTO ČLÁNEK JE VHODNÝ POUZE 
PRO ČTENÁŘE VE VĚKU 18+ LET A JEN PRO SILNÉ POVAHY!!


Z následujících obrázků je nám vážně na blití! Nechápeme, co vše dokáže pro svou "zábavu" způsobit člověk nejlepšímu příteli člověka!!

PITBUL FRODO

Frodo byl nalezen přivázaný k plotu se zalepenou tlamou. Měl velmi vážná zranění a byl podvyživený. Jedna noha mu musela být amputovaná. Nyní se již zotavuje se svých vážných zranění.
Byl mu operován nespočet zranění. Hlavně různé kousance a těžké poškození čelistí, má infekci v loketním kloubu. Vše nasvědčuje tomu, že byl vhozen do arény na psí zápasy a nebo používán jako trenažer pro psy na zápasy. Organizace LMAS (Louisville Metro Animal Services) vypsala na pachatele odměnu 5000 dolarů a doufají, že se jim podaří pachatele vypátrat a odsoudit...


Domučený staforširský bulteriér Biggie

Sadistický Jack Carling, 19 let šel do vězení na 3 měsíc a dostal celoživotní zákaz držení jakéhokoliv zvířete, poté co domučil Biggie! Vlastnil dva psy, oba žili v šíleném strachu ze svého mučitele, schovávali se před ním do těch nejužších míst, aby se za nimi nemohl dostat. Biggie byla vyléčena zlomenina nohy a žeber a muselo jí být odstraněno oko, které bylo poškozené. Stále se pejskovi vracel výtok z nosu, antibiotika nezabrala a tak veterináři z obavy otevřeli pejskovi lebku. Zjistili, že má velmi poškozenou chrupavku a tkáň následkem týrání.
Biggie a Sofie držel v naprosto nevhodných podmínkách, museli být ve vlastních výkalech a moči a v neustálém strachu, kdy je zas někdo zmlátí  Jsou to dobromyslní pejskové. Všichni se divili, že dokázali tak dlouho přežít jeho týrání a nevhodné podmínky...

PITBULOVI SLEPILI TLAMU A POUŽILI HO JAKO TRENAŽER PRO PSY NA ZÁPASY

Indianapolis - Pitbula Tritona použili jako návnadu pro psy na zápasy. Tlamu mu slepili lepící páskou nebo mu dali náhubek aby se nemohl bránit a vhodili ho mezi psy, aby se na něm trénovali na zápasy!
Našli ho toulat se v ulicích s mnoha starými a novými ránami. "Na tváři poraněný není, co znamená, že byl pravděpodobně používaný jako návnada na psí zápasy." uvedla Chrietine Jeschke z Humane Society v Indianapolise. Zároveň dodává, že takovéto psy mívají ústa slepená páskou, aby se nemohli bránit.
Triton bude po léčení a až se dá do kupy z těžkého traumatu nabídnut k adopci.




SMILEY

Smiley přišela o část tlamy (psí zápasy) a nechali jí tak! Musela neskutečně trpět! Čumák měla obalený blátem a slámou a musela takto bez ošetření se naučit jíst a pít! Smiley má strach ze psů a lidí, je na tom po psychické stránce špatně. Není zvyknutá na kontakt, hlazení, musela jen produkovat štěňata... Nyní je v rukou jedné organizace...
musí jít na rehabilitaci a shání se finance proto aby ji z toho dostali..kazdy kdo chce muze z vlastni vule prispet:

cislo uctu pre CR: 2600219742/2010 - Transparentní účet
pohyby mozete sledovat na:
https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2600219742

cislo uctu pre SR: 261 912 3660/1100
do poznamky prosim uvedte "HU psikovia"

Dakujeme v mene psikov a HU kolegov
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.491708487570657.1073741882.456658677742305&type=1

Tohoto pitbula zachránila organizace Escambia County Humane Society.
Pejsek byl táhnut za autem  Bohužel ho museli později kvůli rozsahu jeho zranění utratit...




Ahoj, jmenuji se Thor a prošel jsem peklem.
Toulal sem se ulicemi, byl sem zmatený a lidé na mě řvali ošklivé věci. Poté mě svázali za nohu a táhli ulicí. Pověsili mě v parku za nohu. Vysel sem tam a oni si ze mě udělali boxovací pytel. Mlátili mě i hydraulickým zvedákem a to hlavně do hlavy. Pak na mě vytáhli i nůž. Při příchodu policie mě takto zanechali. Jsem teď v dočasném domově. Proč jsem si musel projít peklem?
Prosím, podepište za mě petici, aby byli potrestáni ti, co mi toto udělali - https://www.change.org/es-LA/peticiones/titular-de-la-secretaría-de-desarrollo-sustensable-del-estado-de-nuevo-león-lic-fernando-gutiérrez-moreno-titular-de-protección-animal-del-estado-de-nuevo-león-eduardo-álvarez-thor-se-salvó-ayúdanos-a-pedir-justicia

CELÝ PŘÍBĚH ZDE: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.567334653348026.1073741917.159439807470848&type=1

Těchto případů je strašně moc, ale vzhledem k tomu, že autorce tohoto "článku" už je z těchto činů lidských zrůd špatně, myslím, že to již pro dnešek stačí. Nelíbí se Vám chování lidí vůči zvířatům, šiřte tento článek, kde můžete! Sdílejte jej na facebooku, twitteru, googlu +, a dalších sociálních sítí!!