pondělí 23. prosince 2013

NEUVĚŘITELNÉ: Žena, která je dva roky po smrti dala své rodině k letošním Vánocům neuvěřitelný dárek!



Brenda Schmitz, manželka a matka čtyř chlapců, která zemřela v září 2011 na rakovinu vaječníků napsala dopis se třemi přáními těsně před smrtí. Před svou smrtí požádala kamaráda, aby jej doručil až se její manžel znovu zamiluje!

Měsíc předtím, než Brenda zemřela, napsala dopis, který byl věnován do pořadu jednoho amerického rádia, které každé Vánoce plní přání svým posluchačům. Stanice se ozvala letos Davidovi a překvapilo ho dopisem od jeho manželky.




"Pokud jsi obdržel tento dopis, prohrála jsem již bitvu s rakovinou vaječníků," napsala Brenda. "Požádala jsem mého kamaráda, aby odeslal tento dopis emailem všem z Vás na stanici až se můj milující manžel David znovu zamiluje a bude s někým znovu sdílet svůj život", napsala Brenda.

První žádost Brendy byl den rozmazlování pro Davidovou novou lásku, kterou potkal v říjnu 2012 a jmenovala se Jane. "Zaslouží si to, protože je nevlastní matkou všech těch mých kluků," napsala Brenda. "Udělejte jí "den hýčkání"! Vím, že se snaží býti dobrou matkou mým dětem a zato si ji velmi cením a děkuji!", pokračovala Brenda.




Brenda také požádala o "magický" výlet pro rodinu, a konečně večer plný nápojů, potravin a zábavy pro všechny lékaře, kteří bojují s rakovinou v Mercy Medical nemocnici, kde Brendu léčili.

"Tvořili jsme program dle Vánočního přání pro lidi ve věku 20+ let. Nikdy jsme neobdrželi přání, jako je toto", řekl provozovatel stanice Scott Allen.

Všechna tři přání Brendy byly splněny rádiem s podporou místních sponzorů, kteří poslali celou rodinu do Disney Worldu. "Všichni jsme v místnosti plakali, když jsme se dostali tento dopis", řekl Allen. "Opravdu nás to inspirovalo něco pro ní udělat!"