pátek 15. listopadu 2013

Ruda z Ostravy si střílí z Kluse a Krajča: Vtipně předělal hitovku Cesta!



Komikovi a zpěvákovi Rudovi z Ostravy, který mimochodem za tento song musí letos získat Slavíka, jinak se v redakci neznáme… a jeho kámošovi Yettimu z kapely Morčata na útěku tentokrát padla do oka hitovka, která boří hitparády, Richarda Krajča (37) a Tomáše Kluse (27) Cesta, kterou společně přezpívali na song s názvem Cysta.

K videu kluci napsali pouze komentář „V roce 1995 jsme kapele O5 a Radeček poslali náš DEMÁČ a zbytek už znáte,“ čímž naráželi na to, že kluci z kapely O5 & Radeček údajně v roce 2008 dali Krajčovi po koncertě demo s nahrávkou Prázdné láhve s prosbou, jestli by z toho mohli udělat vánoční duet. Překvapením pro kapelu O5 & Radeček však bylo, když slyšeli skladbu Cesta, kterou Krajčo nazpíval s Tomášem Klusem, a poznali v ní některé tóny z jejich písně Prázdné láhve.




Kapela O5 & Radeček se na svých webových stránkách vyjádřila, že k soudu věc rozhodně nepotáhnou a že jim nakonec písně nepřijdou tak podobné, takže Klus s Krajčem jsou z toho venku. Nicméně, co řeknou na tuto předělávku, až ji uslyší?


zdroj: extra.cz