pondělí 4. listopadu 2013

Opilí týpci ukradli lamu a projížděli se s ní v tramvaji!



Partyyyy! Každý z nás někdy při party udělal nějakou blbost, někdo se často svléká, někdo zase hecne nějakou blbost, ale to, co se povedlo týpkům z Francie je jeden z těch případů, co jsou úplný strop!

Na jihozápadě Francie, konkrétně v Bordeaux, se 5 studentů vydalo pařit. Jak to tak bývá, tak čím více alkoholu, tím více keců, tím lepší nápady! Samozřejmě kluky nenapadlo nic lepšího, než si ze zdejšího cirkusu „půjčit“ lamu a vydat se s ní na noční tůru!

Když kluci nastoupili do tramvaje se svojí novou lamí kamarádkou, tak řidiči se to moc nezdálo, zvláštní. Zavolal proto městské strážníky, kteří nastoupili do tramvaje na další zastávce, vyvedli lamu z tramvaje ven a připoutali jí k lucerně, zatím co kluci zdrhli.


Tento libový kousek nezůstal bez odezvy! Na Facebooku vznikla stránka na podporu studentů a lamy a za dva dny měla už půl milionu fanoušků! Největším štěstím je to, že z dané akce vzniklo i krátké video!





Bohužel majitel lamy nemá tak skvělý smysl pro humor, jako 5 nalitých týpků. V osudnou noc mu v 5 hodin ráno volala policie, že jeho lama je přivázaná k lampě na zastávce, ať si jí vyzvedne. Naštvaný majitel podal na studenty stížnost a ti pravděpodobně skončí před soudem.


Kluci si údajně prý nejdříve chtěli půjčit zebru, ale ta se nedala prý zkrotit, tak si půjčili tedy klidnou a krotkou lamu.