úterý 12. listopadu 2013

Kamasutra v autě? AUTOsutra!


Na otázku „K tobě, nebo ke mně?“ může znít odpověď „Na parkoviště.“ Zbývá jen vybrat, které auto je na sex dobré. Každý druhý už vyzkoušel sex v přírodě. Vy ne?



Teď zrovna ale není vhodná doba to dohánět, počasí už k tomu příliš vhodné není. Tak si to zkuste v autě. Pokud zvolíte vhodnou pozici, můžete si užít v jakémkoliv voze. A jak funguje »Carmasutra« (Autosutra)? Otestoval to německý Bild am Sonntag.

VÁHY

Nejlepší model: limuzína nebo mercedes CLK, E-Coupé, ale i Škoda Superb.
+ Je skvělý pro dominantní ženy, kontrolují rychlost, směr a rytmus.
 Velké limuzíny přitahují pozornost, proto si pořádně rozmyslete, kde zaparkujete. Jinak máte o obecenstvo brzy postaráno. Důležité je pořádně zavřít dveře, pokud nechcete přistát rovnou na ulici. 

ZKROCENÁ DIVOŠKA

Nejlepší model: malé terénní vozy jako Ford Kuga, VW Tiguan.
+ Pozice tak, aby byl prostor pro nohy – v každém případě pro něj. Stejně jako v posteli, žena sedí nahoře, určuje tempo.
 Ideální je pohyb tam a zpět namísto nahoru a dolů, kdy ženě hrozí, že co nejdříve přijde k bouli na hlavě.


Rotation 300x250

HOUPAČKA

Nejlepší model: Všechny modely typu kabriolet.
+ Nejlepší místo, kde můžete vyzkoušet tuto pozici.
 Pokud nechcete přistát na zadním sedadle, držte se svého partnera pevně kolem krku. Poslední sluneční paprsky přímo vybízí k vyzkoušení této polohy. Na sklopení střechy snad není lepší důvod. 

KLUBKO HADŮ

Nejlepší model: Malé vozy jako golf či Audi A3
+ Nedostatek místa má zřídkakdy tolik předností! Člověk musí při této poloze sehnout hlavu a takřka se přilepit k tomu druhému. Do ouška mu pak může špitat různé čuňačinky.
 Dávejte si pozor, aby vaše tempo nebylo příliš rychlé. Kvůli těsnému prostoru byste také mohli mít spousty modřin namísto vášnivých vzpomínek. 





LÉTAJÍCÍ MOTÝLCI

Nejlepší model: Kompaktní vozy jako VW Beetle, Alfa 147.
+ Téměř jako hra na schovávanou. Protože oba partneři mohou ležet, nemají kolemjdoucí ze žhavých hrátek nic. Ten, kdo leží nahoře, může díky bočnímu sklu nenápadně sledovat situaci. Popřípadě zatáhnout ruční brzdu.
 Tahle pozice není vhodná pro netrénované břišní svaly ani svaly na rukou. Ten, kdo se nemůže na rukou udržet, musí si najít vhodnější pozici.

TAK KTERÁ SE VÁM NEJVÍCE ZAMLOUVÁ? PIŠTE DO KOMENTÁŘŮ..