středa 20. listopadu 2013

ExVyVolená Zdeňka OPUSTILA přítele! Dozvěděl se o tom z novin!




Afektovaná tmavovláska Zdeňka Soušková už se netulí k moderátorovi Michalu Šedovi. Playboye nechala s tím, že se o něj nechce dělit. Zvát se od něj ale nechala ráda!

Současný rozchod s Michalem Šedou okomentovala Soušková stroze: „Je za tím jiný životní styl. Nejsem lakomá, ale nerada se dělím. Je o něj velký zájem a já jsem žárlivá, nestačilo se to ani někam posunout."
Jako by zapomněla, že se Šedou bydlela, i když se znají krátce, že ji bral všude sebou a platil za ni. Kdepak Zdenička Soušková, ta by nešla pro trochu lásky světa kraj, s hlavou odkrytou a bosa. Šeda prostě asi neinvestoval tolik, kolik měl.




Zdeňka původně měla být spíše novou partnerku Thomase Castella, bouchače z VyVolených, se kterým to pekla ve vile a který jí tam sliboval lásku. Vztah s Thomasem ale nevyšel především kvůli ní, snad ještě ten víkend, co opustila vilu VyVolených už totiž obletěly internet fotky, na nichž se vilně linula k pohlednému Šedovi. Šeda měl byt, auto, opálení ze solárka… Netrvalo dlouho a dostal i Zdenu.

S Šedou ji také nachytal před časem náš čtenář v nově otevřené restauraci Želivárna. Do podniku ji pozval Šeda, který také za Zdeničku vše platil. Ačkoli foto není staré ani týden, Zdenička po boku Šedy ještě vypadá velmi štastně. Je ale nutno podotknout, že stejně jako vypadala po boku Thomase Castella. Určitě bude stejně spokojeně vypadat i po boku dalšího přítele, kterého si jistě už brzy najde. A kéž by se tak konečně i cítila…

Mimochodem, s Michalem Šedou se v podstatě oficiálně rozešla až svým veřejným prohlášením. Jemu samotnému se (stejně jako Castellovi) neobtěžovala říct vůbec nic. "Jsem rád, že se to dozvím alespoň z novin…" napsal Šeda na svůj facebook, když se zprávy o rozchodu objevily.

Tak co chlapi, kdo byste ji chtěl?!