neděle 10. listopadu 2013

Co o vás říká čas narození?



Většina lidí ví, v kolik hodin se narodilo. Pokud to však nevíte, zeptejte se své maminky a tento článek Vám poradí, co jste za "podařené kvítko".

00:00 - 02:00 - Neznáte hranice
Rádi zkoušíte všechno, co je nové. Zajímá Vás, kde jsou hranice, za které už nemůžete jít. Baví Vás pozorovat reakce lidí ve vašem okolí. Právě proto jste vždy středem pozornosti všude, kam přijdete. A to vás opravdu velmi těší!

02:00 - 04:00 - Obletovaní a hýčkaní
Lidi, kteří se narodili v tuto hodinu si užívají života plnými doušky. Při pomyšlení na den strávený nakupováním, na super party nebo na bouřlivý víkend s kamarády se Vám rozbuší srdce. Pokud jde o lásku, toužíte, aby Vás protějšek neustále obletoval a hýčkal. Jste prostě takový jejich drahokam.

04:00 - 06:00 - Nejlepší kamarád/ka
Přesně víte co chcete, a navíc Vám nevadí říct to druhým otevřeně a na rovinu. Své přátelé máte rádi takové, jací doopravdy jsou, protože se neradi přetvařujete. To stejné očekáváte vy od nich. A právě to z Vás dělá nejlepšího kamaráda pod sluncem!

 Soutěž


06:00 - 08:00 - Spoléháte se na srdce
Jste velmi citliví a většinou se řídíte svým srdcem. Dokážete se lidem podívat do duše a poznat, jací jsou a jak se k vám budou chovat. Právě tento "radar" Vás ochrání před špatným výběrem protějšku. Díky svému instinktu poznáte, kdo se k Vám hodí a kdo ne! 

08:00 - 10:00 - Sebejistí a upřímní
Sladcí, jemní, společenští - tahle tři slova nejlépe vystihují, jací jsou lidé narozené v tomto časovém rozmezí. Jednáte na rovinu a díky tomu máte spoustu přátel. Tím, že se k druhým chováte hezky od začátku, si poměrně snadno získáte jejich důvěru!

10:00 - 12:00 - Máte svůj cíl!
Lidé narození v tomto čase neponechávají nic náhodě. Jsou cílevědomí a jdou si tvrdě za svým nejen v životě, ale i v lásce. Vědí zkrátka, jak na to. Jsou rození mistři ve flirtování a žádný protějšek jim neodolá. Klobouk dolů! :)

12:00 - 14:00 - Obyčejní
Někdy to umíte pořádně rozjet a proměnit se v sexy člověka, kterého si všimne každý protějšek. Jste rádi středem pozornosti, ale jen výjimečně. Ve skutečnosti jste obyčejný člověk, který sní o velké a romantické lásce. Nikdy byste nedokázali svůj protějšek zradit!

14:00 - 16:00 - Neřízená střela
S Vašimi láskami je to jako s jízdou na horské dráze. Jednou jste nahoře, jindy dole. Právě takové vzrůšo ale potřebujete ke svému životu, přestože jste občas úplně na dně. A pak, přelétavost z Vás dělá "neřízenou střelu", a přesně tohle se na Vás líbí spoustě vašim přátelům.

16:00 - 18:00 - Stále zamilovaní
Láska je pro vás ten nejkrásnější cit na světě. Žít bez ní byste nedokázali ani minutu. Jste neustále zamilovaní do lidí okolo Vás a mnozí Vám to závidí! Rádi děláte lidem radost a svým krásným úsměvem dokážete potěšit každého.

18:00 - 20:00 - Velká opora
Jakmile někdo potřebuje pomoc, jste tím pravým člověkem, na kterého se může obrátit. Víte si rady s každým problémem, a pokud můžete, pomůžete. Nikdy se ale nepovyšujete nad ostatní, a proto nezneužívají Vaší ochoty. Pro své okolí jste velkou oporou!

20:00 - 22:00 - Nevypočítatelný mix
Někdy vyzývaví, přitom křehcí, jindy divocí a pak zase hned mírní. Jste prostě nevypočítatelný mix, ve kterém se vyzná jen málokdo. Jste nepředvídatelní, a právě proto Vás protějšek miluje. Dokážete si omotat kolem prstu skoro každého!

22:00 - 24:00 - Odmítáte kompromisy!
Stát se vašim partnerem není vůbec jednoduché. Každý, kdo se o to pokusí, musí být trpělivý a vytrvalý. Víte, co přesně by měl Váš protějšek mít a nehodláte dělat žádné kompromisy. Hledáním paní Dokonalé či pána Dokonalého sice chvíli trvá - ale věřte, že to stojí za to!